De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

‘Opvolger HTC One M8 wordt in maart onthuld’

Redactie
16 december 2014, 16:12
1 min leestijd
‘Opvolger HTC One M8 wordt in maart onthuld’

HTC komt in maart 2015 met de opvolger van de HTC One M8. Het toestel draagt de codenaam HTC Hima, maar de uiteindelijk naam is nog niet bekend. Wij gokken gewoonweg de HTC One M9.

Lees verder na de advertentie.

Volgens de populaire Twitter-lekker Upleaks  zou HTC het toestel niet tijdens de Mobile World Congress in februari van volgend jaar worden aangekondigd, maar tijdens een apart evenement in maart. Deze trend zie je vaker bij fabrikanten, die de drukte van telecomevenementen willen mijden en graag alle aandacht naar zich toe willen trekken met een eigen  evenement.

Als de HTC One M9 release in maart valt, is het toestel waarschijnlijk rond april te koop in Nederland.

HTC One M9 release: wat weten we nog meer?

De verwachting is dat de HTC One M9 een full-hd-scherm van een grootte van 5 inch krijgt. Als dit klopt, gaat HTC niet mee met de QHD-trend, die op dit moment eigenlijk ook nog niet veel voordelen met zich meebrengt. Verder zou de smartphone beschikken over een octacore-processor, 3GB aan werkgeheugen en een 20,7 megapixel-camera aan de achterkant en 13 megapixel-camera aan de voorzijde.

htconem8-kleuren

Het toestel draait vanuit de doos op Android 5.0 Lollipop en komt naar verluidt in dezelfde kleuren beschikbaar als de One M8: grijs, zilver en goud.

Laatste HTC-nieuws

Bron: Upleaks
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M9
HTC One M9

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu