HTC One M9 iets eerder naar Nederland

Consumenten die de HTC One M9 gereserveerd hebben, hebben  de smartphone op 27 maart in huis, zo laat HTC vandaag weten. Een dag later is de M9 bij Vodafone en Belcompany verkrijgbaar en op 31 maart ook via andere (online) retailers.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

HTC One M9 reserveren

De HTC One M9 werd tijdens het MWC officieel onthuld en is vanaf eind deze maand verkrijgbaar. De adviesprijs bedraagt 749 euro en als koper heb je de keuze tussen de kleuren Gold on Silver en Gunmetal Grey. We hebben de M9 de afgelopen tijd al flink onder handen kunnen nemen en aanstaande maandag lees je de review van het toestel op Android Planet.

Wil je het nieuwe vlaggenschip van HTC als eerste in huis hebben, dan kun je nu al de HTC One M9 reserveren. De partijen hieronder bieden het toestel het goedkoopst aan.

→ Check aanbiedingen voor de HTC One M9 met abonnement.

Dit moet je weten over de HTC One M9

htc one m9 reserverenDe HTC One M9 komt komt qua design en formaat overeen met zijn voorganger, maar is voorzien van een nieuwe  camera en meer audiofeatures. Zo is er aan de achterkant een 20 megapixel-camera te vinden en schiet je met de 4 ultrapixel-camera aan de voorkant ook in donkere situaties scherpe selfies.

Verder is standaard de audiotechnologie van Dolby aanwezig, alsmede Sense 7.0, de laatste versie van de uitstekende skin die HTC over Android heen legt. De skin is slimmer en intuïtiever gemaakt, en leert van jouw app-gebruik. Ook heb je de mogelijkheid om zelf thema’s te maken.

Intern heeft HTC de One M9 flink onder handen genomen. De smartphone wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 810-processor met acht cores. Het toestel verschijnt in twee  kleurvarianten  in Nederland  (goud en zilver) en heeft hetzelfde 5 inch-scherm met 1920 bij 1080 pixels als zijn voorganger. Dankzij de 3GB aan werkgeheugen en 32GB opslag kun je probleemloos de laatste apps, games en media afspelen. Het geheugen is bovendien uitbreidbaar met een micro-sd-kaartje.

HTC One M9 uitproberen

Vanaf vandaag kun je bij alle Belcompany-filialen en bij 12 verkooppunten van Vodafone de HTC One M9 uitproberen. Het gaat om de volgende verkooppunten: Amersfoort (Utrechtsestraat), Amstelveen (Rembrandthof), Apeldoorn (Hoofdstraat), Den Bosch (Hooge Steenweg), Enschede (Kalanderstraat), Haarlem (Grote Houtstraat), Helmond (Veestraat), Nijmegen (Zwanenveld), Oss (Heuvelstraat), Rijswijk (Pr w Alexander), Rotterdam (Poolsterstraat), Utrecht (Lange Elisabethstraat).

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.