De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

‘Verkoopcijfers HTC One M9 stellen teleur’

Gijs Ettes
21 mei 2015, 9:34
1 min leestijd
‘Verkoopcijfers HTC One M9 stellen teleur’

HTC gaat mogelijk de bestellingen van onderdelen voor de HTC One M9 met 30 procent terugschroeven, omdat de verkoopcijfers van het toestel tegenvallen. Dat meldt Digitimes.

Lees verder na de advertentie.

‘HTC One M9 verkoop valt tegen’

htc one m9 verkoop

Volgens bronnen uit de productieketen van HTC valt de HTC One M9 verkoop tegen. Mogelijke redenen hiervoor zouden het design van de M9 zijn – dat weinig afwijkt van de M8 – en de specificaties, die niet onderscheidend genoeg zijn in vergelijking met  concurrerende toestellen. Hoe vaak de HTC One M9 daadwerkelijk is verkocht, is niet bekend. Die cijfers heeft de fabrikant nog niet gedeeld.

In het budget- en middensegment zou HTC het ook moeilijk hebben door de stevige concurrentie van Chinese fabrikanten als Xiaomi, Huawei, Oppo en Lenovo. Mogelijk hebben goedkopere modellen als de HTC Desire 610 daarom ook te kampen met teleurstellende verkoopcijfers.

Meer over de HTC One M9

Onlangs wierpen we in onze HTC One M9 review al een uitgebreide blik op de nieuwe smartphone van de Taiwanese telefoonmaker. De M9 is onderhuids vernieuwd, maar wijkt op het oog nauwelijks af van zijn voorgangers. Zo zijn de voor- en achterzijde nauwelijks gewijzigd en heeft het 5 inch-scherm nog steeds een 1080p-resolutie. Bovendien is de camera wederom matig. Ondanks de prima gebruikerservaring stelt het toestel dan ook ietwat teleur.

Overweeg je niettemin om de smartphone aan te schaffen, dan vind je hieronder de beste aanbiedingen voor een HTC One M9 met abonnement. Je krijgt het toestel gratis in combinatie met een abonnement van 41 euro per maand.

HTC One M9

HTC One M9 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen HTC One M9 prijzen. Bekijk alle HTC smartphones.

Alle HTC smartphones met prijzen

Het laatste nieuws over HTC

Bron: Digitimes
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M9
HTC One M9

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu