‘HTC One Max-aankondiging komt op 15 oktober’

Gijs Ettes
27 september 2013, 15:22
1 min leestijd
‘HTC One Max-aankondiging komt op 15 oktober’
one-max-1

Volgens berichten op het Chinese Sina Weibo wordt de HTC One Max  al op 15 oktober officieel onthuld. De laatste tijd doen er al enorm vele geruchten de ronde over HTC’s One-variant op phablet-formaat. Hierdoor wordt de One Max-aankondiging al een geruime tijd verwacht

15 oktober is dus een aannemelijke datum, aangezien het toestel al meermaals de revue heeft gepasseerd en inmiddels ook al is geregistreerd bij de Chinese certificatieautoriteit TENAA, zoals op de hierboven afgebeelde foto’s is te zien.

Lees verder na de advertentie.

Het wordt verwacht dat het vlak onder de camera van de HTC One Max een vingerafdrukscanner huisvest. Dit is echter nog niet bevestigd door  HTC  zelf. Vorige maand doken er ook al foto`s op van een mogelijke vingafdrukscanner op HTC`s nog niet aangekondigde phablet. Op een andere  foto  was zelfs een vingerafdruk-icoontje te zien in het snelle instellingen-menu van HTC`s Android-skin.

Volgens andere geruchten bevat de One Max een scherm van 5,9 inch met een resolutie van 1080 —1920 pixels. Verder zou het toestel een Snapdragon 800 bevatten, die met een quadcore-processor van 2.3GHz werkt, een batterij van van 3200 mAh en het interne werkgeheugen zou 2GB bedragen, de interne opslagcapaciteit 16GB. De One Max komt hoogstwaarschijnlijk meteen met Android 4.3.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One Max
HTC One Max
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's