De 5 beste HTC One Max en HTC One accessoires nader bekeken

Gijs Ettes
22 januari 2014, 19:32
4 min leestijd
De 5 beste HTC One Max en HTC One accessoires nader bekeken
HTC One accessoires

HTC stuurde de redactie van AndroidPlanet onlangs een hele zwik HTC One Max en HTC One accessoires, waaronder een case, speaker en stylus. We lichten de beste accessoires voor je uit, waarvan sommigen ook voor andere toestellen van de Taiwanese telefoonmaker geschikt zijn.

Lees verder na de advertentie.

HTC BoomBass: subwoofer voor je smartphone

HTC One accessoires

De tofste van de HTC One accessoires is ongetwijfeld de BoomBass, een kleine draadloze subwoofer die je via nfc en/of bluetooth kunt koppelen aan de One en One Max om zo het geluid van de smartphones te verbeteren. Beide toestellen hebben al twee goede speakers aan de voorzijde, maar deze hebben moeite om bastonen goed weer te geven. Dat geldt niet voor de BoomBass. Het onderste (rode) gedeelte van de vierkante speaker is uit te schuiven, zodat hij als standaard voor je toestel kan dienen. De draadloze koppeling is vervolgens snel gemaakt, waarna je kunt genieten van beter en rijker geluid, bijvoorbeeld bij het bekijken van video’s of het beluisteren van muziek.

Het design van de handzame BoomBass is strak en de subwoofer heeft alleen een powerknop en een micro-usb-ingang om hem op te laden. Het volume regelen doe je op de telefoon zelf en de 1200 mAh-accu staat bij gemiddeld gebruik garant voor circa 9 uur aan onafgebroken muziek. Omdat de BoomBass een accessoire is dat alleen met HTC-telefoons werkt en enkel fungeert als subwoofer is het wel een niche-product. Toegegeven, hij is aanzienlijk goedkoper dan de UE BOOM, maar die speaker geeft zowel hoge als lage tonen weer en heeft meer vermogen.

→ Bekijk en bestel de HTC BoomBass bij CentralPoint of PDAShop

Vind je toestel terug met de Fetch

Fetch

Een ander accessoire waar HTC ons van heeft voorzien is de HTC Fetch: een kleine en lichte sleutelhanger die door een knoopbatterij van stroom wordt voorzien en die je kunt gebruiken om je smartphone terug te vinden. De Fetch werkt met de HTC One, One Max, One Mini, Desire 601 en Butterfly en laat je op afstand (maximaal 15 meter) de beltoon van je toestel activeren. Daarnaast hoor je een waarschuwingstoon als de sleutelhanger en je HTC-telefoon zich te ver van elkaar vandaan bevinden, bijvoorbeeld als je de deur uit loopt zonder je smartphone. Bijzonder handig dus! De accuduur van de Fetch bedraagt circa 6 maanden, waarna je gemakkelijk de knoopbatterij kunt vervangen.

→ Bekijk en bestel HTC Fetch bij CentralPoint of PDAShop

HTC hoesje, stylus en multitasken met de Mini+

Voor grote smartphones is het vaak moeilijk om een passende beschermhoes te vinden en dat is bij de HTC One Max, die beschikt over een 5,9 inch-scherm (1080p), niet anders. De Power Flip Case is dan ook een goede optie voor bezitters van het HTC-toestel. De case voelt degelijk aan en kan ook fungeren als standaard. Wel voegt de Power Flip Case extra gewicht toe aan de One Max en maakt deze de phablet nóg dikker. Je hoeft je dankzij het hoesje geen zorgen te maken over krassen, maar in een broekzak zal de One Max niet meer passen.

→ Bekijk en bestel HTC Power Flip Case bij PDAShop

HTC Mini+

De laatste twee HTC One Max en HTC One accessoires die we hier bespreken zijn de HTC Stylus en de HTC Mini+. Net als de Power Flip Case is de Stylus speciaal ontworpen voor de HTC One Max, al werkt hij ook met de Butterfly S. Je kunt hem echter niet gebruiken om te tekenen en te swipen op andere Android-telefoons. Het pennetje voelt niettemin degelijk aan en tekent fijn, maar daar is de prijs (20 euro) dan ook naar. Het aluminium unibody-design past bij het ontwerp van HTC-telefoons, maar de Stylus is eigenlijk alleen geschikt voor gebruikers die veel (en hopelijk beter dan ik) tekenen op hun telefoon.

→ Bestel de HTC Stylus bij CentralPoint

De Mini+ is tot slot een soort verlengstuk van je smartphone dat je tevens kunt gebruiken als afstandsbediening voor je tv. Het apparaatje werkt middels nfc en bluetooth met de Max, One (Mini) en Butterfly S en gebruik je om telefoontjes aan te nemen als je smartphone bijvoorbeeld in je tas zit. Tevens kun je met de Mini+ bellen terwijl je met je smartphone zaken opzoekt. Het apparaatje stelt je ook op de hoogte van nieuwe berichten, heeft een laserpointer en laat je de camera van je smartphone op afstand bedienen. Ideaal dus voor wie dagelijks veel moet multitasken.

→ Bekijk en bestel de Mini+ op de officiële website van HTC

Het laatste nieuws over HTC

Meer lezen over HTC’s huidige toptoestellen? Bekijk dan de HTC One en HTC One Max toestelpagina’s en reviews.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M7
HTC One M7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu