De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Vermeende beelden van de HTC One Max op Taiwanese site

Gijs Ettes
5 augustus 2013, 9:00
1 min leestijd
Vermeende beelden van de HTC One Max op Taiwanese site
htc

Op de Taiwanese website ePrice zijn vermeende foto’s verschenen van de HTC One Max. Het grote broertje van de HTC One zou een scherm van 5,9 inch hebben met een resolutie van 1920×1080 pixels.

Het is niet de eerste keer dat er geruchten over een HTC One Max rondgaan op het internet, maar het nog niet aangekondigde toestel was nog niet eerder zo duidelijk te zien. Eerder werd het toestel de HTC T6 genoemd; Engadget dook onderstaande beelden op.

Lees verder na de advertentie.

Volgens eerdere geruchten huisvest de HTC One Max een Snapdragon 800 die met een quadcore-processor van 2.3GHz werkt. De accu zou een capaciteit van 3200 mAH bevatten en het interne werkgeheugen zou 2GB bedragen, de interne opslagcapaciteit 16GB. Die interne opslagcapaciteit is uit te breiden met een micro-sd-kaart.

Het is nog niet bekend of en wanneer de HTC One Max naar Nederland komt. Het kleinere broertje van de HTC One, de HTC One Mini, is inmiddels al wel officieel aangekondigd en ligt binnen een maand in de Nederlandse winkelrekken. Van dit toestel verschenen ook voor een lange tijd allerlei onscherpe foto’s en geruchten over specificaties.

htc one max
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One Max
HTC One Max

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu