HTC One Max ontvangt Lollipop-update

Redactie
19 juni 2015, 13:11
1 min leestijd
HTC One Max ontvangt Lollipop-update

HTC rolt de Lollipop-update uit naar de One Max, de grote phablet binnen de One-lijn met een 5,9 inch-scherm. Op dit moment wordt de update met name in Europese landen uitgerold.

Lees verder na de advertentie.

De firmware-update wordt uitgerold naar One Max-toestellen uit Frankrijk, Italië, Polen, Tsjechië en Taiwan. De verwachting is dat de update ook spoedig naar Nederlandse en Belgische One Max’s wordt uitgerold, hoewel de precieze datum voor de uitrol in deze landen nog niet bekend is gemaakt.

De One Max heeft naast zijn  grote scherm ook een vingerafdrukscanner aan de achterzijde. Verder beschikt  het toestel over een Snapdragon 600-chip, 2GB aan RAM, 4 ultrapixel-camera, 32GB opslagruimte en een flinke 3300 mAh.

HTC One Max Lollipop-update

HTC gebruikt Android Lollipop als basis voor zijn Sense 6.0-skin, die  de Taiwanese fabrikant over Android plaatst. Op het eerste gezicht heeft de fabrikant nog niet heel veel veranderd aan de kale versie van Android. Zo is het multitaskvenster grotendeels hetzelfde gebleven, en dat werkt in Lollipop op de Nexus-toestellen zeer fijn.

Verder behoudt HTC zijn uitgebreide paneel met snelle instellingen, waarmee je snel functies van de telefoon in- of uitschakelt. De notificaties kleuren daarentegen Lollipop-wit, en worden tevens op het lockscreen getoond. Hiermee kun je productiever werken en meldingen sneller afhandelen.

Laatste nieuws over HTC

Bron: Twitter
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One Max
HTC One Max

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu