De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

‘HTC One Max specificaties bevestigen scherm, processor en werkgeheugen’

Gijs Ettes
13 oktober 2013, 10:19
1 min leestijd
‘HTC One Max specificaties bevestigen scherm, processor en werkgeheugen’
HTC One Max specificaties

Opnieuw uitgelekte HTC One Max specificaties bevestigen welke prestaties we ongeveer mogen verwachten van de phablet van HTC.

Het toestel, dat onder andere beschikt over een Snapdragon 600-processor geklokt op 1.7GHz, moet concurreren met de Samsung Galaxy Note 3 en Sony Xperia Z Ultra. Naar verwachting ligt de HTC One Max medio oktober in de winkels.

Lees verder na de advertentie.

HTC One Max specificaties

De specificaties van de HTC One Max, het grote broertje van de HTC One, tonen verder dat het toestel is uitgerust met een 5.9 inch-scherm (1080 x 1920 pixels), 16GB opslaggeheugen, 2GB werkgeheugen en een accu met een capaciteit van 3300 mAh.

Ook van de partij is de UltraPixel camera (4 megapixel) die moet zorgen voor scherpe foto’s. Dit omdat de sensor grotere pixels bevat, die meer licht opvangen. Naar verwachting draait het toestel bij de release op Android 4.3 (Jelly Bean).

Vergelijking met Xperia Z Ultra

Als we de phablet vergelijken met de Sony Xperia Z Ultra valt op dat de HTC One Max specificaties over de gehele linie lager uitvallen. Het scherm van de Xperia Z Ultra is om te beginnen een halve inch groter (6,4 inch), hij is uitgerust met een quadcore-processor geklokt op 2,2GHz (Snapdragon 800) en is daarbij ook nog eens waterdicht. Wel is de HTC One Max door het kleinere scherm wat handzamer en is het werkgeheugen en de accucapaciteit nagenoeg gelijk.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One Max
HTC One Max

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu