Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

‘HTC One Max vingerafdrukscanner bevestigd in gelekte foto’

Redactie
29 augustus 2013, 13:42
2 min leestijd
‘HTC One Max vingerafdrukscanner bevestigd in gelekte foto’
mansonfat_1_HTC-_0aca6d7c15eb2f0fbd3d01379eab0410

De HTC One Max vingerafdrukscanner is opnieuw opgedoken. Na enkele berichten dat de vingerafdrukscanner er niet kwam en een eerder bericht dat de sensor op een toestel was gespot, lijkt HTC toch echt een vingerafdrukscanner in de grote samrtphone te implementeren.

Op de foto links is het snelle instellingen-menu uit Android 4.2 of 4.3 (Jelly Bean) te zien. In dit menu kun je snel functies aan- of uitschakelen, waaronder bluetooth, wifi, gps of de schermhelderheid aanpassen. Eén van de iconen heeft echter veel weg van een vingerafdruk, waarbij de optie je mogelijk doorstuurt naar de instelling waar je dergelijk gedrag van de sensor kunt aanpassen.

Het blijft onduidelijk of de HTC One Max nu een vingerafdrukscanner krijgt of niet, maar er zijn toch verschillende indicaties dat de sensor wel in de smartphone te vinden is. Neem het gerucht nog echter wel met een flinke korrel zout.

Lees verder na de advertentie.

HTC One Max vingerafdrukscanner

De HTC One Max vingerafdrukscanner wordt logischerwijs gebruikt voor de identificatie van degenen die het toestel in zijn hand heeft. De sensor zou niet alleen kunnen worden gebruikt voor het ontgrendelen van een telefoon, maar ook voor aankopen in Google Play of het openen van een specifieke app is de technologie interessant.

Eerder lekte al een HTC One Max persrender uit. Ook zou de HTC One Max release bekend zijn: in het vierde kwartaal.

HTC One Max specificaties

Volgens eerdere geruchten huisvest de HTC One Max een scherm van 5,9 inch met een resolutie van 1080 —1920 pixels. Verder zou het toestel een Snapdragon 800 bevatten, die met een quadcore-processor van 2.3GHz werkt, een batterij van van 3200 mAh en het interne werkgeheugen zou 2GB bedragen, de interne opslagcapaciteit 16GB.

Het is nog niet bekend wanneer en voor hoeveel de grote variant van de HTC One in de winkels komt te liggen. Eerst wordt de HTC One Mini waarschijnlijk goed in de markt gezet. Die kleinere broer van de HTC One ligt namelijk de komende maand in de Nederlandse winkelrekken, los verkrijgbaar vanaf ongeveer 430 euro.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One Max
HTC One Max

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu