De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

‘HTC One Max krijgt vingerafdrukscanner’

Redactie
20 augustus 2013, 7:58
1 min leestijd
‘HTC One Max krijgt vingerafdrukscanner’
HTC One Max vingerafdrukscanner

De grote broer van de HTC One, de HTC One Max, krijgt mogelijk een vingerafdrukscanner. Dat is te zien op een gelekte foto waar naast de twee genoemde smartphones ook de HTC One Mini op te zien is. De vingerafdrukscanner zou aan de achterkant zitten. Op de foto is inderdaad een zwart vlak te zien waar de sensor zich zou kunnen bevinden. Neem de informatie wel met een korrel zout, want het zou naast een prototype ook een nieuw en nog onaangekondigd onderdeel van de camera kunnen zijn.

Lees verder na de advertentie.

HTC One Max vingerafdrukscanner

De HTC One Max vingerafdrukscanner wordt logischerwijs gebruikt voor de indentificatie van degenen die het toestel in zijn hand heeft. De sensor zou niet alleen kunnen worden gebruikt voor het ontgrendelen van een telefoon, ook voor aankopen in Google Play of het openen van een specifieke app is de technologie interessant.

Eerder lekte als een HTC One Max persrender uit. Ook zou de HTC One Max release bekend zijn: in het vierde kwartaal.

HTC One Max specificaties

Volgens eerdere geruchten huisvest de HTC One Max een scherm van 5,9 inch met een resolutie van 1080 —1920 pixels. Verder zou het toestel een Snapdragon 800 bevatten, die met een quadcore-processor van 2.3GHz werkt, een batterij van van 3200 mAh en het interne werkgeheugen zou 2GB bedragen, de interne opslagcapaciteit 16GB.

Het is nog niet bekend wanneer en voor hoeveel de grote variant van de HTC One in de winkels komt te liggen. Eerst wordt de HTC One Mini waarschijnlijk goed in de markt gezet. Die kleinere broer van de HTC One ligt namelijk de komende maand in de Nederlandse winkelrekken, los verkrijgbaar vanaf ongeveer 430 euro.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One Max
HTC One Max

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu