De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

HTC One Mini 2 foto gelekt: toestel krijgt kekke kleuraccenten

Redactie
5 mei 2014, 9:34
1 min leestijd
HTC One Mini 2 foto gelekt: toestel krijgt kekke kleuraccenten
HTC One Mini 2 foto

Een foto van de HTC One Mini 2, de kleinere variant van het huidige vlaggenschip HTC One M8, is uitgelekt. Op de persfoto is de kleinere smartphone te zien, waarbij het toestel opnieuw een metalen behuizing, BoomSound-speakers en een donkergrijze, lichtgrijze en gouden kleur krijgt. De foto is gepubliceerd door Twitter-lekker @evleaks.

Eén onderdeel ontbreekt echter op de foto: de duo-camera waarmee foto’s achteraf kunnen worden scherpgesteld, is niet aanwezig op de HTC One Mini 2 foto. En dat is vreemd, want het is één van de meest geinige gimmicks (ja, gimmicks, want een feature kun je het niet echt noemen). Mogelijk was er in de HTC One Mini 2 geen plaats voor de duo-camera, omdat het kleinere toestel logischerwijs minder ruimte biedt voor hardware.

Lees verder na de advertentie.

HTC One mini 2 foto

htc-one-mini2-2

In een andere gelekte HTC One Mini 2 foto is te zien dat de telefoon kekke kleuraccenten krijgt. Zo is de streep achterop, die naar de camera loopt, van een gele kleur voorzien, wat in combinatie met het metalen design een tof effect geeft.

Volgens de geruchten krijgt de HTC One Mini 2 een 4,5 inch-scherm met een resolutie van 720p, Snapdragon 400-chip, 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslagruimte en ruimte voor een microSD-kaart. De camera aan de achterzijde biedt in plaats van ultrapixels gewoon 13 megapixels. En dat is fijn, want de ultrapixel-camera is veruit het grootste nadeel van de HTC One.

Ook draait het toestel vanuit de doos op Android 4.4 met het sterk verbeterde Sense.

Lees meer over HTC

Het blijft vooralsnog onduidelijk wanneer een HTC One Mini 2 kopen mogelijk is. De verwachting is dat de telefoon rond de zomer op de markt komt.

(via)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu