HTC One Mini 2 wordt niet bijgewerkt naar Android 5.0

Wouter Nijsen
3 mei 2015, 10:07
1 min leestijd
HTC One Mini 2 wordt niet bijgewerkt naar Android 5.0

De HTC One Mini 2, het compacte toestel dat vorig jaar werd uitgebracht, wordt niet bijgewerkt naar Android 5.0 (Lollipop). HTC zou niet in staat zijn om een goede gebruikerservaring met Lollipop op het toestel te bieden.

HTC One Mini 2 Lollipop-update

HTC laat op  haar officiële Twitter-account weten dat de HTC One Mini 2 geen update krijgt  naar Android 5.0 (Lollipop). De Taiwanese smartphonefabrikant geeft als reden op dat het momenteel niet mogelijk is om op het toestel een soepele gebruikerservaring met Lollipop te kunnen bieden. Daarmee komt er direct een einde aan de ondersteuning voor de One Mini 2  en blijft het toestel steken op Android 4.4 (KitKat).

HTC One Mini 2 Lollipop

Meer over de HTC One Mini 2

HTC One Mini 2De HTC One Mini 2 werd in mei vorig jaar uitgebracht en is de opvolger van de eerste HTC One Mini. Het toestel kenmerkt zich door het compacte formaat, maar beschikt wel over minder krachtige hardware dan de vlaggenschepen van HTC.  De One Mini 2 wordt aangestuurd door een 1,2GHz quadcore-processor (Snapdragon 400)  en heeft 1GB aan werkgeheugen. Onderhuids is ook 16GB aan opslagruimte en 2110 mAh-accu aanwezig.

Het scherm van de HTC One Mini 2 meet 4,5 inch en oogt door de resolutie van 1280 bij 720 pixels lekker scherp. Foto`s schiet de smartphone  met de 13 en 5 megapixel-camera, die zich respectievelijk aan de achter- en voorzijde van het toestel bevinden.

De HTC One Mini 2 is in combinatie met een abonnement veelal gratis verkrijgbaar. Hieronder hebben we de beste aanbiedingen op een rijtje gezet.

HTC One Mini 2
HTC One Mini 2
7,0
Welke HTC One Mini 2 wil je?
Wij hebben momenteel geen HTC One Mini 2 aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?

Lees het laatste nieuws  over HTC

Categorie: Smartphones
Spotlight: HTC
Device: HTC One Mini 2

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's