HTC One Mini Android 4.3 update rolt uit, laat je Blinkfeed uitschakelen

Gijs Ettes
15 december 2013, 11:26
2 min leestijd
HTC One Mini Android 4.3 update rolt uit, laat je Blinkfeed uitschakelen
HTC One Mini Android 4.3 update

HTC is gestart met de uitrol van de HTC One Mini Android 4.3 update, die onder andere de optie introduceert om nieuwsbronnen toe te voegen aan Blinkfeed en het mogelijk maakt het sociale startscherm volledig uit te schakelen. Blinkfeed heeft door zijn gekleurde en interactieve blokken iets van Windows 8 weg en toont onder andere berichten van Facebook, Twitter, het ANP en (online) magazines.

De HTC One Mini Android 4.3 update is 630MB groot en brengt een aantal verbeteringen met zich mee die zorgen dat het toestel sneller functioneert. Daarnaast heeft HTC de optie Video Hoogtepunten onder handen genomen. Het design is overzichtelijker en het is na de update mogelijk liedjes toe te voegen aan je zelfgemaakte video’s. De update wordt door HTC gefaseerd uitgerold en via de instellingen van je smartphone check je of jij al aan de beurt bent.

Lees verder na de advertentie.

De HTC One Mini is het kleine broertje van de HTC One en wijkt qua design niet af; ook deze HTC-smartphone heeft een unibody-behuizing van aluminium. De dikte van de telefoon is ongeveer hetzelfde, maar zowel de lengte als de breedte zijn afgenomen.

Verder is het toestel voorzien van een 1,4GHz dualcore-processor, 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslagruimte en een 1800 mAh-accu. De ultrapixel-camera schiet foto’s met 4,3 megapixel wat karig lijkt, maar volgens HTC is de lichtwaarde een stuk beter waardoor er minder megapixel nodig zijn.

De specificaties zijn dus iets minder, maar daar is de prijs ook naar. Simlockvrij koop je de HTC One Mini al voor circa 400 euro.

Lees meer over de HTC One Mini

In de HTC One Mini review voelen we dit compacte toestel van HTC uitvoerig aan de tand. Zo gaan we onder andere in op het design, de hardware en hoe de software, camera en accu in de praktijk presteren. Hieronder vind je het meest recente nieuws met betrekking tot HTC.

Categorieën: Fabrikanten, Smartphones
Merk: HTC
Device: HTC One Mini

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One Mini
HTC One Mini
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's