HTC One Mini Android 4.3 update wordt uitgerold
Redactie

HTC One Mini Android 4.3De HTC One Mini Android 4.3 wordt vanaf vandaag door het Taiwanese bedrijf uitgerold. Dat meldt de Nederlandse divisie van HTC. De HTC One Mini is het kleine broertje van de HTC One, met hetzelfde aluminium design en een kleiner scherm.

De update naar Android 4.3 brengt alle verbeteringen van de laatste Jelly Bean-versie, maar ook HTC biedt enkele fijne verbeteringen als het nieuwe Sense 5.5.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Android 4.3 voor de One Mini is over-the-air beschikbaar en kan middels wifi op je smartphone worden gedownload. AndroidPlanet heeft inmiddels enkele meldingen van Nederlandse update-berichten ontvangen

HTC Nederland meldt over de update:

Met HTC Sense 5.5 kunnen gebruikers voortaan zelf content feeds vanuit YouTube, Twitter en andere platforms met RSS-lezers toevoegen aan HTC BlinkFeed. Ook is het mogelijk bronnen uit andere landen toe te voegen en content offlline te lezen.

Verder biedt de update een verbeterde interface voor de muziek app en zijn er speciale effecten toegevoegd aan het muziekkanaal. Daarnaast profiteren gebruikers met HTC Sense 5.5 van gratis 25 GB opslagcapaciteit in Google Drive.

Lees meer over de HTC One Mini

Wil je onze ervaringen met de kleinere smartphone van HTC lezen? Check dan de HTC One Mini review. Je kunt ook een HTC One Mini kopen in Nederland, die veelal gratis is met een abonnement.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.