HTC One Mini Android 4.3 update wordt uitgerold

Redactie
18 december 2013, 12:31
1 min leestijd
HTC One Mini Android 4.3 update wordt uitgerold
HTC One Mini Android 4.3

De HTC One Mini Android 4.3 wordt vanaf vandaag door het Taiwanese bedrijf uitgerold. Dat meldt de Nederlandse divisie van HTC. De HTC One Mini is het kleine broertje van de HTC One, met hetzelfde aluminium design en een kleiner scherm.

De update naar Android 4.3 brengt alle verbeteringen van de laatste Jelly Bean-versie, maar ook HTC biedt enkele fijne verbeteringen als het nieuwe Sense 5.5.

Android 4.3 voor de One Mini is over-the-air beschikbaar en kan middels wifi op je smartphone worden gedownload. AndroidPlanet heeft inmiddels enkele meldingen van Nederlandse update-berichten ontvangen

Lees verder na de advertentie.

HTC Nederland meldt over de update:

Met HTC Sense 5.5 kunnen gebruikers voortaan zelf content feeds vanuit YouTube, Twitter en andere platforms met RSS-lezers toevoegen aan HTC BlinkFeed. Ook is het mogelijk bronnen uit andere landen toe te voegen en content offlline te lezen.

Verder biedt de update een verbeterde interface voor de muziek app en zijn er speciale effecten toegevoegd aan het muziekkanaal. Daarnaast profiteren gebruikers met HTC Sense 5.5 van gratis 25 GB opslagcapaciteit in Google Drive.

Lees meer over de HTC One Mini

Wil je onze ervaringen met de kleinere smartphone van HTC lezen? Check dan de HTC One Mini review. Je kunt ook een HTC One Mini kopen in Nederland, die veelal gratis is met een abonnement.

Categorieën: Fabrikanten, Smartphones
Merk: HTC
Device: HTC One Mini

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One Mini
HTC One Mini
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's