Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

HTC One Mini officieel in Nederland onthuld

Redactie
18 juli 2013, 12:30
1 min leestijd
HTC One Mini officieel in Nederland onthuld
HTC One Mini

HTC heeft vandaag de HTC One Mini onthuld. De nieuwe smartphone is het kleine broertje van het huidige topmodel HTC One en is voorzien van een 4,3 inch-scherm met een 720p-resolutie. In september ligt de HTC One Mini in de Nederlandse winkels. De adviesprijs is 449 euro, een stuk goedkoper dan de adviesprijs van 699 euro van de HTC One.

Lees verder na de advertentie.

Het design van de HTC One Mini is gelijk aan het uiterlijk van de HTC One. Het formaat is het enige verschil. Het toestel is weer voorzien van de twee speakers aan de voorzijde en de achterkant is van aluminium gemaakt. De dikte is ongeveer hetzelfde, maar zowel de lengte en de breedte is bij de HTC One Mini afgenomen.

HTC One mini_Glacial Silver_front

De HTC One Mini is verder voorzien van een 1.4GHz dualcore-processor, 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslagruimte en een 1800 mAh accu. De smartphone heeft net als zijn grotere broer een ultrapixel-camera aan boord met 4,3 megapixels, maar de lichtwaarde is volgens HTC een stuk beter waardoor er minder megapixels nodig zijn.

Het toestel komt beschikbaar in de kleuren Glacial Silver en Stealth Black.

Lees meer over de HTC One Mini

Wil je onze ervaringen met de kleinere smartphone van HTC lezen? Check dan de HTC One Mini review. Je kunt ook een HTC One Mini kopen in Nederland, die veelal gratis is met een abonnement.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One Mini
HTC One Mini

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu