HTC One Mini release dichtbij, nieuwe foto gelekt

Redactie
17 juli 2013, 14:27
1 min leestijd
HTC One Mini release dichtbij, nieuwe foto gelekt
htc-one-mini-m4-tenaa

De HTC One Mini release komt steeds dichterbij naarmate er meer specificaties lekken. Een nieuwe foto is gelekt die de HTC One Mini is zijn vole glorie laat zien. De kleine versie van de HTC One wordt, in tegenstelling tot eerdere geruchten, een smartphone met ondersteuning voor één simkaart en krijgt een kleiner 4,3 inch-scherm met een 720p hd-resolutie. De HTC One heeft een 1080p full-hd-scherm.

Het design van de de HTC One Mini is vrijwel identiek aan zijn grote broer. De voorkant is voorzien van twee speakers aan de boven- en onderkant en de achterkant heeft eenzelfde aluminium finish die door velen zo gewaardeerd word. Ook het Beats-logo is op de achterkant te zien.

Lees verder na de advertentie.

HTC One mini release dichtbij

De HTC One Mini is verder voorzien van een 4 ultrapixel-camera, de camera-technologie van HTC waarbij foto’s genomen in donkere omgevingen een stuk lichter ogen, en een Qualcomm Snapdragon 400 chipset met een 1.4GHz dualcore-processor. Het toestel draait op 1GB werkgeheugen en Android 4.2.2 (Jelly Bean). Ook is er 16GB aan opslagruimte aanwezig.

Door de vele lekken lijkt het erop dat de HTC One Mini release daadwerkelijk dichtbij is. Eerder kondigde HTC Nederland aan deze week een evenement te plannen. Mogelijk wordt hier de HTC One Mini aangekondigd.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One Mini
HTC One Mini

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu