Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

‘HTC presenteert opvolger HTC One eind maart’

Redactie
3 februari 2014, 11:52
1 min leestijd
‘HTC presenteert opvolger HTC One eind maart’
HTC One opvolger

De HTC One opvolger, bij AndroidPlanet noemen we het toestel de The All New HTC One, zou eind maart door het Taiwanese bedrijf worden geïntroduceerd. Dat meldt de bekende Twitter-lekker Evleaks. De lancering zal plaatsvinden in New York, waarna het toestel hoogstwaarschijnlijk in april te verkrijgen is.

Evleaks wil nog niet met zekerheid zeggen dat de release ook daadwerkelijk eind maart is. In zijn tweet gebruikt hij de “starting to look like”, wat niet per se een bevestiging betekent. Eerder meldde het doorgaans betrouwbare Bloomberg dat de HTC One opvolger in maart zou worden gelanceerd.

Lees verder na de advertentie.

Over het volgende HTC-vlaggenschip

HTC-Logo1

De HTC Two – of de HTC One+ / HTC One 2 – is de opvolger van de HTC One, de fraaie smartphone met aluminium unibody-behuizing die HTC begin 2013 op de markt bracht. De verwachting is dat het volgende HTC-vlaggenschip een Snapdragon 800/805-processor, 3GB aan werkgeheugen en een QHD-scherm (2560×1440 pixels) krijgt. Ook lijkt het erop dat de HTC One opvolger over een vingerafdrukscanner beschikt. Ook de HTC One Max is voorzien van een vingerafdrukscanner.

In tegenstelling tot het vorige vlaggenschip van HTC bevinden de HTC Two knoppen zich waarschijnlijk niet onder het scherm middels een aparte knoppenbalk, maar krijgt het aankomende HTC-vlaggenschop virtuele knoppen middels het touchscreen. Het aankomende HTC-toestel zou daarmee wel eens de eerste smartphone van de fabrikant kunnen zijn met volledig virtuele knoppen.

Lees meer over de HTC Two

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M8
HTC One M8

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu