‘HTC One opvolger krijgt ook een Mini-variant’

Gijs Ettes
31 januari 2014, 9:12
1 min leestijd
‘HTC One opvolger krijgt ook een Mini-variant’
HTC One opvolger

Het is wellicht niet heel verwonderlijk, maar de HTC One opvolger (The All New HTC One) krijgt hoogstwaarschijnlijk een Mini-variant. Dat beweert althans tech-blogger Evan Blass, die wel vaker juiste voorspellingen op Twitter doet. Waarschijnlijk wordt het toestel, net als de HTC One Mini, een compactere en minder krachtige versie van de HTC One opvolger. Zo beschikt de One Mini over een dualcore-processor en een 720p-scherm, terwijl de duurdere One een full-hd-scherm en een quadcore-processor heeft.

Over de HTC Two zelf is helaas nog weinig bekend. In principe weten we nog niks over de naam, de releasedatum en de specificaties van het toestel. Er gaan weliswaar diverse geruchten, maar geen van allen zijn door HTC bevestigd. Mogelijk komt hier tijdens het Mobile World Congress eind volgende maand verandering in; sommige bronnen beweren namelijk dat het toestel nog dit kwartaal verschijnt.

Lees verder na de advertentie.

Releasedatum HTC One opvolger

Ons lijkt het aannemelijker dat de HTC Two verschijnt rond de releasedatum van andere high-end smartphones zoals de Samsung Galaxy S5. Dat toestel ligt naar verwachting in april in de winkels; het tweede kwartaal dus. Naar verwachting bedraagt de Galaxy S5 prijs voor de plastic versie 650 euro, terwijl voor de Galaxy S5 met metalen behuizing circa 800 euro moet worden neergeteld.

HTC Two Specificaties (verwacht)

Op basis van de meest recente geruchten hebben we hieronder de verwachte specificaties van de HTC One opvolger op een rijtje gezet. Over het design, de afmetingen en het gewicht is nog niets bekend.

  • Releasedatum: tweede kwartaal 2014
  • Besturingssysteem: Android 4.4 (KitKat)
  • Scherm: 5 inch-scherm met 1920 bij 1080 pixels
  • Camera: 4-megapixel-camera, 2,1-megapixel-frontcamera
  • Video:  1080p met 30 frames per seconde
  • Geheugen: 3GB werkgeheugen, 16GB/32GB/64GB opslagruimte
  • Processor: 2,26GHz quadcore-processor (Qualcomm Snapdragon 800/805)
  • Netwerk: bluetooth, gprs, wifi, 3g, 4g
  • Batterij: 4000 mAh of hoger

Het laatste nieuws over HTC

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M8
HTC One M8

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu