HTC One S Android 4.2.2 update nog steeds in zicht

Redactie
19 juli 2013, 8:12
1 min leestijd
HTC One S Android 4.2.2 update nog steeds in zicht
htc one s android 4.2.2 update

De HTC One S Android 4.2.2 update is nog steeds in zicht. HTC One S toestellen in Nederland krijgen mogelijk toch nog de langverwachte update naar Android 4.2.2 (Jelly Bean), een vooruitzicht dat een lange tijd enorm onzeker was. En hoewel HTC nog niets officieel heeft bevestigd, meldt de HTC-insider LlabTooFeR dat de smartphonefabrikant hard werkt om de update voor alle HTC One S-toestellen beschikbaar te maken.

De HTC-insider heeft vaker juiste informatie over HTC verspreid. Eerder kwamen HTC One S-bezitters in opstand tegen het besluit om de smartphone niet naar Android 4.2.2 te updaten. Er werd een petitie getekend en deze is naar HTC verstuurd. De petitie vroeg dringend aan HTC om hun besluit te herzien. Eerder wees een gelekt rapport met de vinger naar Qualcomm, de chipfabrikant die chips levert voor onder andere de toestellen van HTC.

Lees verder na de advertentie.

HTC One S Android 4.2.2 update met Sense 5.0

Omdat de HTC One S uit twee verschillende versies bestaat met een Snapdragon S3 en Snapdragon S4, beide van Qualcomm. De chipfabrikant besloot volgens het rapport hierna om de Android 4.2.2 (Jelly Bean) update voor de HTC One S met een Snapdragon S3 te staken. Toch schijnt HTC toe te geven aan de petitie en alle boze klanten, want de tweet van de HTC-insider meldt duidelijk dat HTC aan een dergelijke update voor de HTC One S werkt.

Het is onduidelijk wanneer de Nederlandse update naar Android 4.2.2 voor de HTC One S wordt verwacht. Het is wel duidelijk dat de update ook het nieuwe Sense 5.0 brengt.

Donderdag introduceerde HTC de HTC One Mini, een kleine versie van de HTC One.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One S
HTC One S

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu