‘HTC One Two krijgt verwisselbare cameralenzen’

HTC One TwoDe HTC One Two, ook wel bekend als de The All New HTC One, krijgt naar verluidt cameralenzen die de gebruiker kan verwisselen naar gelang de situatie en de hoeveelheid licht die beschikbaar is. De Taiwanese telefoonmaker zou daarmee wel eens een primeur kunnen hebben; nooit eerder zagen we een smartphone met een lens die door de gebruiker kan worden verwisseld.

Voor de rest zal de HTC One Two voortborduren op het ontwerp van het huidige vlaggenschip van HTC, met als toevoeging een vingerafdrukscanner en een bijbehorende app die gebruikt kan worden om hieraan functies toe te wijzen. Eerder voorzag HTC de One Max al van een vingerafdrukscanner. Door de plaatsing aan de achterzijde en de beperkte functionaliteit was dit echter meer een gimmick dan een handige toevoeging, zoals je kunt lezen in onze HTC One Max review.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De HTC (One) Two beschikt mogelijk over een 5 inch-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels (0,3 inch groter dan de originele One), een quadcore-processor (Qualcomm Snapdragon 800/805) en de optie om 4K-video op een extern scherm dat dit ondersteunt, af te spelen.

Verwacht wordt verder dat de HTC Two twee BoomSound-speakers aan de voorzijde zal hebben, net als andere toestellen in de One-serie. Aan de achterzijde zou het toestel beschikken over een 4 of 10-megapixelcamera (ultrapixelcamera) met een dubbele led-flitser en de lens aan de voorzijde zou foto`s schieten met 2,1 megapixel. Mogelijk geeft HTC tijdens het Mobile World Congress (eind februari) meer duidelijkheid over de specificaties van zijn aankomende vlaggenschip.

Lees meer over de HTC (One) Two

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.