Download: officiële HTC One (M8) wallpapers en ringtones

Redactie
26 maart 2014, 16:28
1 min leestijd
Download: officiële HTC One (M8) wallpapers en ringtones

HTC One wallpapersDe officiële HTC One wallpapers en ringtones zijn inmiddels beschikbaar en voor iedereen te downloaden. Het Taiwanese bedrijf introduceerde gisteren de nieuwe HTC One, waarna het voor de aanwezige journalisten – waaronder wij van AndroidPlanet – mogelijk was om de wallpapers, ringtones en de notificatiegeluiden van het toestel te halen. Dus: kun jij niet wachten op de nieuwe One? Download dan nu alvast de HTC One wallpapers, ringtones of noticatiegeluidjes om alvast in de stemming te komen voordat het toestel op 4 april in de verkoop gaat.

De HTC One wallpapers zijn hier beschikbaar, de ringtones en notificatiegeluiden hier.

Over de HTC One (M8)

M8_3V_GunMetal_27_01_2014_BENLHet HTC One is voorzien van een 5 inch-scherm met een full-hd-resolutie (1920 bij 1080 pixels), 2,3GHZ-quadcore-processor (Qualcomm Snapdragon 801), 2GB aan werkgeheugen en 16GB aan opslaggeheugen dat met een micro-sd-kaart is uit te breiden tot maximaal 128GB. Ook is de HTC One opnieuw voorzien van een aluminium design dat nog steviger aanvoelt.

De overige HTC One specificaties liegen er niet om. Aan de achterzijde bevindt zich de 4 ultrapixel-camera met een diafragma van f/2.0 en de mogelijkheid om achteraf scherp te stellen. Handig voor wie graag foto`s schiet met zijn smartphone en later de diepte wilt (her)bepalen. De frontcamera laat je selfies schieten met maximaal 5 megapixels. Wil je de HTC One M8 kopen? De langverwachte smartphone is vanaf 4 april eindelijk beschikbaar in ons land!

[ad-block id=50 style=narrow]

Meer over de HTC One

Categorieën: Fabrikanten, Smartphones
Spotlight: HTC
Device: HTC One M7

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's