De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

HTC One X Android 4.2 update rolt uit in Europa

Redactie
19 augustus 2013, 16:52
1 min leestijd
HTC One X Android 4.2 update rolt uit in Europa
htc one x

De uitrol van de HTC One X Android 4.2 update is in Europa begonnen. De update brengt de telefoon naar versienummer 4.18.401.2 en is zo’n kleine 400 MB groot. Het is daarom aan te raden dat je met wifi verbonden bent als je de update over-the-air ontvangt. Op dit moment melden gebruikers uit onder andere Noorwegen, Denemarken en Slowakije dat ze de update op hun HTC One X hebben ontvangen. Nederlandse gebruikers hebben nog geen melding van een dergelijke update gedaan.

De update brengt het vernieuwde Sense 5.0, de softwarelaag van HTC, en de twee nieuwe features: Zoe en BlinkFeed, respectievelijk camera-software en het sociale homescreen.

Lees verder na de advertentie.

HTC One X geschiedenis

In mei meldde Jack Tong, president van HTC Noord-Azië, dat Sense 5.0 en BlinkFeed naar de One X zouden komen. Bijna een jaar geleden werd de update naar Android 4.1 (Jelly Bean) voor de One X verspreid.

HTC One X Android 4.2 update

De Android 4.2 Jelly Bean-update wordt vermoedelijk langzaam naar alle toestellen uitgerold, waardoor de kans bestaat dat je nog even moet wachten. One X-toestellen die een simlock hebben en aan een telecomprovider zijn verbonden, moeten waarschijnlijk nog langer op de update wachten tot de betreffende telecomprovider deze heeft geaccepteerd.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One X
HTC One X

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu