HTC One X Android 4.2 update rolt uit in Europa
Redactie

htc one xDe uitrol van de HTC One X Android 4.2 update is in Europa begonnen. De update brengt de telefoon naar versienummer 4.18.401.2 en is zo’n kleine 400 MB groot. Het is daarom aan te raden dat je met wifi verbonden bent als je de update over-the-air ontvangt. Op dit moment melden gebruikers uit onder andere Noorwegen, Denemarken en Slowakije dat ze de update op hun HTC One X hebben ontvangen. Nederlandse gebruikers hebben nog geen melding van een dergelijke update gedaan.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De update brengt het vernieuwde Sense 5.0, de softwarelaag van HTC, en de twee nieuwe features: Zoe en BlinkFeed, respectievelijk camera-software en het sociale homescreen.

HTC One X geschiedenis

In mei meldde Jack Tong, president van HTC Noord-Azië, dat Sense 5.0 en BlinkFeed naar de One X zouden komen. Bijna een jaar geleden werd de update naar Android 4.1 (Jelly Bean) voor de One X verspreid.

HTC One X Android 4.2 update

De Android 4.2 Jelly Bean-update wordt vermoedelijk langzaam naar alle toestellen uitgerold, waardoor de kans bestaat dat je nog even moet wachten. One X-toestellen die een simlock hebben en aan een telecomprovider zijn verbonden, moeten waarschijnlijk nog langer op de update wachten tot de betreffende telecomprovider deze heeft geaccepteerd.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.