HTC One X en One S krijgen beide Android 4.1 Jelly Bean-update

Redactie
24 december 2012, 17:52
1 min leestijd

Zowel de Nederlandse HTC One X als One S hebben vandaag een firmware-update gekregen. De One X kreeg een kleine Jelly Bean-update met versienummer 3.14.401.31 die prestatie- en snelheidsverbeteringen brengt, de One S wordt daadwerkelijk naar Android 4.1.1 Jelly Bean geüpdatet. Beide updates zijn vandaag in Nederland van start gegaan en worden over-the-air (OTA) uitgerold. De update voor de One X is iets meer dan 10MB groot, de grote update voor de One S telt 612MB.

De update naar Android 4.1.1 Jelly Bean voor de One S is zeer welkom. Naast Project Butter, hetgeen dat de Android-smartphone nog sneller moet laten lopen, krijgen One S-bezitters ook de beschikking over Google’s slimme zoekassistent Google Now en wordt ook Sense aangepast. HTC Sense 4+ zorgt ervoor dat de camera sneller werkt, de foto-galerij meer overzichtelijk wordt en dat het energiebeheer wordt verbeterd.

Lees verder na de advertentie.

De One S-update heeft versienummer 3.16.401.8. Als je nog geen update op je Android-toestel hebt ontvangen, kun je dit handmatig checken via de instellingen.

Heeft dit artikel je geholpen?
HTC One S
HTC One S

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu