HTC One X gelekt voor officiële aankondiging MWC (update)

HTC One X gelekt voor officiële aankondiging MWCFoto’s en specificaties van HTC One X zijn gelekt voor de officiële aankondiging van het toestel op MWC later vandaag. De Griekse website FullGSM heeft een complete lijst met specificaties gelekt van de nog uit te komen telefoon. De HTC One X zou voorzien zijn van een 1.5 GHz NVIDIA Tegra 3 quadcore-processor, een 4.7 inch 720p Super LCD2-scherm en een 8 megapixel camera. Er is ook NFC aan boord, waarbij specifiek ondersteuning voor Google Wallet wordt genoemd.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Volgens de gegevens van FullGSM zijn de afmetingen van de HTC One X 13,4×6,9×9,3 cm met een gewicht van 130 gram. Het 4.7 inch display zou gemaakt zijn van Gorilla Glass. Android is aangevuld met HTC Sense. Aan boord is 32 GB intern geheugen, ook wordt 25 GB online opslagruimte via Dropbox aangeboden. Beats Audio zou ook niet ontbreken.

De 8 megapixel camera is voorzien zijn van een speciale ‘dual shutter modus’ waardoor het mogelijk is om tegelijkertijd foto’s en video’s te schieten. Later vandaag wordt de officiële aankondiging van de HTC One X verwacht. Hieronder de complete lijst met specificaties.

Update: Inmiddels zijn ook de officiële productfoto’s van de HTC One X gelekt.

HTC One X specificaties

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.