De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

HTC One X: Nederlandse uitrol Android 4.1 Jelly Bean van start

Redactie
5 december 2012, 14:15
1 min leestijd

HTC is begonnen met de Nederlandse uitrol van Android 4.1 Jelly Bean voor de One X. Dat melden verschillende One X-bezitters via Twitter tegen Android Planet. De update wordt in twee fases geïnstalleerd: eerst krijg de gebruiker een kleine voorbereidende update (1,25MB) over-the-air binnen via een notificatie op zijn of haar smartphone. Na de eerste update komt de officiële update van 367MB binnen, waarna de One X naar Android 4.1 Jelly Bean wordt geüpdatet.

De Android 4.1-update brengt onder andere Project Butter, Google Now en uitbreidbare notificaties. Project Butter is Google’s project om Android nóg sneller en soepeler te laten lopen, Google Now is Androids nieuwe slimme zoekassistent en met de uitbreidbare notificaties kun je direct vanuit de notificatiebalk een bepaalde actie ondernemen, zoals terugbellen of een tweet retweeten.

Lees verder na de advertentie.

Het is mogelijk dat je nog geen update-notificatie op je One X hebt ontvangen. De Android 4.1 Jelly Bean-update wordt langzaam naar alle toestellen uitgerold, waardoor de kans bestaat dat je nog even moet wachten. One X-toestellen die een simlock hebben en aan een telecomprovider zijn verbonden, moeten waarschijnlijk nog langer op de update wachten tot de betreffende telecomprovider deze heeft geaccepteerd.

Heeft dit artikel je geholpen?
HTC One X
HTC One X

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu