‘Nieuwe beelden midrange HTC One X9 duiken op’

Wouter Nijsen
14 november 2015, 9:56
1 min leestijd
‘Nieuwe beelden midrange HTC One X9 duiken op’

De HTC One X9 is geregistreerd bij de Chinese certificatieautoriteit TENAA en daarbij  zijn nieuwe beelden van het nog onaangekondigde toestel opgedoken. Bekijk ze hier.

Lees verder na de advertentie.

Check de HTC One X9 beelden

Hoewel HTC zich nog niet officieel over de One X9 heeft uitgelaten, weten we al het een en ander over  de smartphone. Nieuwe beelden (zie hieronder) laten zien dat het design van het toestel veel weg heeft van de HTC One A9, het toestel dat HTC vorige maand op de maand bracht. Ook de One X9 lijkt bovendien uiterlijke overeenkomsten te vertonen met Apples iPhone 6S.

htc one x9 beelden

Daarnaast zijn er een aantal specs uitgelekt. Zo zou de HTC One X9 afmetingen van 153,2 bij 75,9 bij 7,9 millimeter hebben, waarmee het  niet het dunste toestel is. Bovendien is de smartphone  met een gewicht van 174 gram relatief zwaar, al valt dit te verklaren door de behuizing, die gedeeltelijk van metaal is gemaakt. Toestellen als de HTC One M8, One M9 en A9 hebben een volledig metalen behuizing.

Meer over de HTC One X9

Eerder deze week lekte de specificaties van de HTC One X9 uit. Het HTC-toestel zou voorzien zijn van een 5,5 inch-full-hd-scherm (1920 bij 1080 pixels) en worden aangedreven door een 2,2GHz octacore-processor. Ook zou de One X9 beschikken over 2GB aan RAM, 16GB aan opslagruimte, een 13 en 5 megapixel-camera en 3000 mAh-accu.  Naar verluidt brengt HTC de One X9 begin 2016 uit, een aantal maanden voordat het bedrijf met de One M10 komt. Over dit toestel is echter nog niets bekend.

Lees het laatste nieuws over HTC

Bron: TENAA
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One X9
HTC One X9

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu