De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

HTC onthult Butterfly S Hello Kitty-editie

Gijs Ettes
3 september 2013, 7:29
1 min leestijd
HTC onthult Butterfly S Hello Kitty-editie
butterfly s

Er komt deze week niet alleen mobile-nieuws vanaf technologiebeurs: HTC heeft in Taiwan namelijk de HTC Butterfly S Hello Kitty-editie onthuld.

Het is nog niet bekend of de speciale versie van de HTC Butterfly S ook naar het westen komt. Europese fans van de witte kat zullen voorlopig dus nog steeds aangewezen zijn op cases en andere omhulsels voor hun toestellen.

Lees verder na de advertentie.

In het pakket van de Butterfly S Hello Kitty-editie zit ook een doorzichtige case met daarop wat sterretjes en strikjes afgebeeld, twee Hello Kitty-figuurtjes en 9 wallpapers voor het display van het toestel zelf.

De Butterfly S huisvest een 5 inch-scherm met een resolutie van 1080×1920 pixels en een indrukwekkende batter van 3200 mAh. Verder bevat het toestel een quadcore-processor die draait op 1.9GHz ,2GB aan werkgeheugen, 16GB aan interne opslagruimte, een zogeheten UltraPixel-camera en een 2,1-megapixel-frontcamera. Hij draait op Android 4.2.

Of de normale versie van de HTC Butterfly S naar Nederland komt, is eveneens nog onbekend. Het zou jammer zijn als dit niet gebeurt: de smartphone heeft namelijk prima specificaties en een strak uiterlijk.

Via: Android Central

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu