Placeholder
Redactie

De release van de HTC Flyer nadert met rasse schreden. De fabrikant heeft een video van de Flyer op YouTube gezet. De video duurt tien minuten en in deze periode worden vrijwel alle functies van de Flyer getoond. Natuurlijk ontbreekt een demonstratie van de Scribe niet. Met deze speciale pen kunnen Flyer-gebruikers aantekeningen in e-boeken schrijven of prachtige tekeningen maken. De HTC Flyer ligt in april in de winkel. De duurste uitvoering met 32 GB geheugen en 3G kost zo’n 700 euro.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Het zeven inch scherm van de tablet heeft een resolutie van 1024 bij 600 pixels en heeft een vijf megapixelcamera aan de achterkant. De tablet beschikt over een 1 1,5 GHz processor. HTC verwacht dit jaar 1,5 miljoen stuks van de HTC Flyer te verkopen.

Overigens nog een ander HTC-gerelateerd nieuwtje: op 12 april organiseert HTC een persevenement. De kans is groot dat HTC nieuwe telefoons aankondigt, zoals de Evo 3D of de Pyramid. Of misschien wel Honeycomb-tablets?

Via: Android Community

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.