HTC presenteert 2 nieuwe telefoons met Android [MWC]

Redactie
16 februari 2010, 17:49
1 min leestijd
HTC presenteert 2 nieuwe telefoons met Android [MWC]

Op het Mobile World Congres in Barcelona heeft HTC een aantal nieuwe smartphones gepresenteerd, een met het besturingssysteem Windows Mobile 6.5 en twee met Android. HTC is nu een heus “Android merk” geworden, tweederde van de HTC telefoons draaien op Android.

Legend

Waarschijnlijk wordt dit de stijlvolste telefoon van 2010, met de unibody behuizing is de Legend erg mooi om te zien. Ook het batterijklepje is anders, in plaats van een lelijk en log klepje is er nu een schuifje aan de onderkant van de Legend aanwezig.

Lees verder na de advertentie.

De specificaties zijn iets beter dan de Hero, menig gebruiker zal het verschil niet echt bewust merken. Begin maart wordt de HTC Legend gelanceerd en zal als los toestel ongeveer 499 EUR kosten.

Desire

De Desire is qua specificaties vele malen beter dan de Legend, met een processor die twee maal zoveel capaciteit heeft dan de Legend is het een sterk toestel. Het toestel bezit over een groot touchscreen én een trackpad die als muis gebruikt kan worden. Wat het voordeel van deze twee samen is, is niet duidelijk.

Eind april komt de HTC Desire in de winkels te liggen en zal ook ongeveer 499 EUR gaan kosten.

Mooi of goed

Het is nogal duidelijk. HTC laat de consument de keuze maken tussen een mooie smartphone met matige (al dan niet slechte) specificaties of een wat minder mooiere maar betere qua specificaties.

Bron: Tweakers

Thema: MWC
Merk: HTC

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's