HTC laat gebruikers nieuwe producten voor release testen

Gijs Ettes
26 november 2015, 8:48
1 min leestijd
HTC laat gebruikers nieuwe producten voor release testen

HTC heeft Preview aangekondigd, een testprogramma dat betrokken gebruikers in staat stelt om nieuwe producten van de fabrikant uit te proberen. HTC Preview wordt gelanceerd in Europa, de Verenigde Staten en Azië.

Lees verder na de advertentie.

Dit is HTC Preview

Via deze site kunnen fans én werknemers van de Taiwanese telefoonmaker zich aanmelden voor HTC Preview. Bij registratie moet antwoord worden gegeven op vragen met betrekking tot smartphonegebruik. Ook moeten deelnemers aangeven welk toestel ze momenteel in bezit hebben. Is dat een HTC-model, dan is het mogelijk om  het IMEI-nummer en de  provider op te geven  om in de toekomst software-updates te kunnen testen. Deelnemers moeten vooraf een geheimhoudingsverklaring tekenen om te voorkomen zaken voortijdig uitlekken.

In ruil daarvoor krijgen  HTC Preview-leden toegang tot producten van de fabrikant, vaak nog voordat ze in de winkels liggen. Daarnaast hebben ze  de mogelijkheid om feedback te geven op de producten en diensten van HTC. Elke testperiode zal tussen de zes en tien weken duren, waarbij deelnemers worden uitgenodigd om specifieke onderdelen als de camera grondig te testen. Meer over HTC Preview lees je op deze pagina.

Opinie: 3 redenen waarom het einde van HTC nabij is

Lees het laatste nieuws over HTC

Bron: HTC Preview
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu