Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

‘HTC Puccini 10,1 inch Android-tablet ondersteunt stylus-input’

Redactie
27 juli 2011, 11:45
1 min leestijd
'HTC Puccini 10,1 inch Android-tablet ondersteunt stylus-input'

De nieuwe 10,1 inch Android-tablet van HTC gaat net als de HTC Flyer stylus-input ondersteunen. Dit blijkt uit foto’s van de HTC Puccini die de website Boy Genius Report heeft gelekt. Op een van de foto’s is de HTC Puccini te beworden in een lederen opbergmap waar ook een pennetje is te vinden. Ook krijgt de tablet een 8 megapixel camera met een dubbele flitser.

Boy Genius Report wist twee afbeeldingen te lekken van de tablet die vermoedelijk bedoeld zou zijn voor de Amerikaanse provider AT&T. Zo is het logo van AT&T ook op de foto’s te zien. Dit is in lijn met de FCC-aanvraag van een tijdje terug van een HTC-tablet met 3G en LTE-mogelijkheden hoogstwaarschijnlijk voor de Amerikaanse provider AT&T bedoeld is omdat dit het enige Amerikaanse provider is die een 3G-netwerk (gsm) en een LTE-netwerk (4G) heeft.

Lees verder na de advertentie.

Achterkant HTC Puccini

De HTC Puccini heeft vermoedelijk een 10,1 inch scherm met een resolutie van 1280×800, een 1,5 GHz dual-core Snapdragon-processor van Qualcomm en 16 of 32 GB aan intern geheugen. Aan de achterkant van de tablet is te zien dat deze een 8 megapixel camera krijgt met een dubbele flitser. De tablet wordt hoogstwaarschijnlijk geleverd met Honeycomb. Waarschijnlijk zal het een oudere versie van de tabletvariant van Android zijn, aangezien HTC normaliter veel tijd nodig heeft om deze aan te passen aan het eigen HTC Sense. Vooral als deze geschikt moet zijn voor stylus-input. Wanneer de eerste 10.1 inch Android-tablet van HTC te koop zal zijn is nog niet bekend.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu