HTC Puccini gelekt: nieuwe 10-inch Honeycomb-tablet van HTC

htc pucciniHTC werkt aan een 10-inch tablet, die op het 4G LTE-netwerk van de Amerikaanse operator AT&T te gebruiken zal zijn. AT&T werkt momenteel nog met HSPA+ maar dat is langzamer dan LTE. De nieuwe tablet zal waarschijnlijk de naam Puccini krijgen en draait op Android 3.0 Honeycomb. Officieel heeft HTC nog maar twee tablets aangekondigd: de HTC Flyer die vandaag in de verkoop gaat en de HTC EVO View 4G voor de Amerikaanse markt. Maar beide draaien nog op Android 2.3 Gingerbread en nog niet op het voor tablets geoptimaliseerde Honeycomb. Beide tablets werken ook met een aparte stylus voor de bediening van het scherm en het maken van aantekeningen op het scherm.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Diezelfde Scribe-technologie zou ook op de HTC Puccini kunnen zitten. Als LTE-tablet is de kans dat we dit toestel in Nederland gaan aantreffen niet zo groot, al kan HTC natuurlijk ook een gewone 3G-versie kunnen uitbrengen. Een ander gerucht is dat Google deze tablet misschien tijdens Google I/O gaat uitdelen, maar dat lijkt ons wat erg snel.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.