Placeholder
Redactie

De HTC Pyramid is opnieuw te zien op een foto. Deze keer ligt het mysterieuze toestel naast de HTC Desire HD. Aan de grootte van het toestel te zien krijgt de Pyramid inderdaad een 4,3 inch scherm, net als de Desire HD. Verder is te zien dat de telefoon een camera met een dubbele LED-flitser en een speaker heeft. De tekst ‘With Sense’ geeft aan dat ook deze telefoon de speciale Sense-schil krijgt van HTC.

De achterkant van de Pyramid lijkt op het toestel op de gerenderde foto. De achterkant behoudt het speelse patroon, maar de cameralens ziet er wel anders uit.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Zijn er al meer specs bekend? Nee, maar er zijn al wel veel geruchten over de specificaties van de Pyramid. Zo draait de telefoon mogelijk op Android 3.0 en heeft de telefoon een krachtige 1,2 GHz Snapdragon multikernprocessor. Daarnaast beschikt het toestel over een Super LCD-scherm met een schermgrootte van 4,3 inch en een resolutie van 960 bij 540 pixels. Verder heeft de telefoon twee camera`s: een frontcamera met een resolutie van 1,3 megapixels en een camera met een resolutie van acht megapixels.

Het is nog onbekend of dit toestel ooit in Nederlandse en Belgische winkels ligt en wanneer dit gebeurt.

Bron: Android Community

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.