Placeholder

HTC Rhyme: damestelefoon met charm-kabelHTC heeft de HTC Rhyme officeel aangekondigd. De telefoon die lange tijd bekend stond als de HTC Bliss was al meerdere malen gelekt, maar is nu dan eindelijk officeel door HTC zelf bekend gemaakt. De HTC Rhyme is een midrange-telefoon die gericht is op vrouwen. Zo komt de telefoon met een aparte charm-kabel met een kleine kubus eraan die oplicht bij nieuwe oproepen en berichten. Ook wordt het geheel geleverd met een dock, een Bluetooth headset en een sportarmband.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De damestelefoon van HTC heeft een 1 GHz Scorpion Snapdragon processor met een Adreno 205 GPU en 768 RAM werkgeheugen. Het 3.7 inch scherm komt met een resolutie van 480×800 en draait op Android 2.3.4 Gingerbread aangevuld met HTC Sense 3.5. Het toestel heeft 4 GB intern geheugen dat desgewenst is uit te breiden met een MicroSD-kaart. De camera is 5 megapixel met autofocus waarmee het mogelijk is video te schieten in 720p. Tevens is Wi-Fi aan boord, een 3.5 mm audio-aansluiting en GPS. Oordopjes worden meegeleverd, maar dit is geen Beats-audio.

De HTC Rhyme zal eerst in de Verenigde Staten uitkomen op 22 september als Verizon-telefoon. In oktober komt de damestelefoon ook naar Europa en Azië toe. Begin oktober is de HTC Rhyme al beschikbaar in Nederland, de adviesprijs bedraagt 459 euro inclusief BTW. Het toestel zal in Nederland beschikbaar zijn in de kleur Hourglass, zoals je op de foto’s kunt zien.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.