‘HTC Runnymede heeft 4.7 inch touchscreen’

Redactie
31 augustus 2011, 15:29
1 min leestijd
‘HTC Runnymede heeft 4.7 inch touchscreen’
'HTC Runnymede heeft 4.7 inch touchscreen'

Volgens Pocketnow gaat HTC binnenkort een Android-telefoon uitbrengen met een 4.7 inch touchscreen. De HTC Runnymede is tevens voorzien van een 8 megapixel camera die kan 720p HD-videobeelden opnemen met 60 frames per secondes waarmee deze met kop en schouders boven de concurrentie uitsteekt. Tevens zouden niet normale oordopjes worden meegeleverd, maar een Beats Audio-koptelefoon. De nieuwe HTC-telefoon zou dunner dan een centimeter moeten worden.

De HTC Runnymede zou een 4.7 inch scherm krijgen met een resolutie van 800×480. Dit is wat aan de lage kant als je het vergelijkt met de HTC Sensation die een 4.3 inch scherm heeft met een qHD-resolutie. Het toestel wordt uitgerust met een 1.5 GHz processor (niet dual-core) die ook in de HTC Flyer zit. Het geheel draait op Android 2.3.4 Gingerbread aangevuld met HTC Sense 3.5. Er is 768 MB aan werkgeheugen en 16 GB intern geheugen. Ook DNLA wordt ondersteund. De 8 megapixel camera zou een dubbele flitser krijgen en de mogelijkheid om 720p HD-video op te nemen met 60 frames per seconde. De beste telefooncamera’s nu moeten het meestal met 30 fps doen.

Lees verder na de advertentie.

Het is niet de eerste HTC-telefoon die volgens de geruchten een 4.7 inch scherm gaat krijgen. Eerder lekte al gegevens over de HTC Eternity (ook wel HTC Titan genoemd), een Windows Phone 7 toestel die ook een 4.7 inch scherm zou gaan krijgen en bijna dezelfde specificaties als de HTC Runnymede. Volgens Pocketnow zal het Android-toestel voor het einde van het jaar nog op de markt moeten komen.

Bron: Pocketnow

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu