Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

HTC Saga opnieuw in beeld

Redactie
6 februari 2011, 11:42
1 min leestijd

Er zijn weer nieuwe beelden uitgelekt van de HTC Saga, een Android-telefoon die waarschijnlijk over een week op het Mobile World Congress in Barcelona wordt aangekondigd. De telefoon draait op Android 2.2.1 (Froyo) en komt zo op het eerste gezicht bekend voor, omdat HTC verschillende eigenschappen van telefoons als de Desire HD en de Nexus One combineert. Toch lijkt de telefoon veel ronder dan huidige HTC-modellen. Opvallend is de aanwezigheid van een camera aan de voorkant, waardoor gebruikers met dit toestel kunnen videobellen.

Volgens Engadget is de telefoon ongeveer even dik als de 7 Mozart en de Legend.

Lees verder na de advertentie.

Er is nog helemaal niets bekend over de specificaties van dit toestel. Gezien het grote beeldscherm en de front-facing-camera gaat het waarschijnlijk om een high-end-telefoon. Wellicht is dit de eerste HTC-telefoon met een multikernprocessor van NVIDIA. Maar nogmaals, dit zijn speculaties.

Hopelijk volgen er antwoorden op het Mobile World Congress in februari. Tijdens dit congres in Barcelona laten Sony Ericsson, HTC en Samsung nieuwe telefoons zien. Waarschijnlijk blijft het niet bij telefoons. Zo gaat er een gerucht rond dat HTC volgende week de Flyer aankondigt, de eerste tablet van HTC met Android 2.3. Deze tabletcomputer is later te upgraden naar Honeycomb (3.0).

Via: Engadget

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu