HTC en Samsung bedenken dezelfde 1 april grap: ‘smart’ handschoenen

Gijs Ettes
1 april 2014, 9:11
1 min leestijd
HTC en Samsung bedenken dezelfde 1 april grap: ‘smart’ handschoenen
HTC Gluuv

Waar Google mensen vandaag probeert te foppen met een hele reeks 1 april grappen (The Magic Hand, Gmail Selfie, Pokémon Challenge en Total Temperature Control) gooien HTC en Samsung over een andere boeg. Het enige probleem: de 1 april grap die beide fabrikanten hebben bedacht is precies hetzelfde. Zo kwam HTC op de proppen met de Gluuv, een slimme handschoen die je kunt verbinden met de HTC One M8 en die nog het meeste wegheeft van de geflopte Powerglove van Nintendo. Daarmee dacht HTC origineel te zijn, maar helaas was Samsung de telefoonmaker voor met Samsung Fingers, eveneens een innovatieve handschoen met een ingebouwd super-emo-led-scherm en 5G.

Lees verder na de advertentie.

Toegegeven, op zichzelf staand zijn de grappen van HTC en Samsung best geinig. Zo ziet de Gluuv er heerlijk retro uit, heeft het een 87,2 inch-camera voor het schieten van superscherpe selfies en is het voorzien van een aantal virtual reality-apps. De Fingers van Samsung zijn voorzien van een microfoon, een versterker, zonnepanelen en scheetgeluiden als iemand aan je vinger trekt. Ook is er een camera aan boord en een ingebouwde beamer met een flinke 1080p-resolutie.

De uitgebreide 1 april grap van HTC kun je bekijken via deze link. Benieuwd naar alle features van de Samsung Fingers? Check dan deze officieuze productbeschrijving.

1 april grap Samsung

Lees meer over HTC

Het laatste Samsung nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu