Placeholder

De HTC Sensation krijgt een toetsenbord, dat te vergelijken is met Swype. De officiële naam voor deze toevoeging is ‘HTC Trace’, dus HTC heeft geen deal gesloten met Swype. De werking van Swype en HTC Trace heeft geen uitleg nodig: veeg met je duim van letter naar letter, totdat er een woord vormt. Stel, je wilt het woord ‘hond’ schrijven, dan veeg je van de ‘H’ naar de ‘O’, ‘N’ en tenslotte naar de ‘D’. Swype en Trace analyseren het spoor en komen vervolgens met het woordje ‘hond’.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


In de meeste gevallen is een Swype-achtig toetsenbord sneller dan een virtueel toetsenbord met normale knoppen. Natuurlijk is dit toetsenbord in de eerste instantie even wennen, maar na verloop van tijd is het met Swype mogelijk om gevestigde sms-records te verbreken.

De Sensation heeft een 1,2 GHz multikernprocessor van Qualcomm, Android 2.3 en een 4,3-inch QHD-scherm met een resolutie van 540 bij 960 pixels. De telefoon draait op een nieuwe versie van HTC Sense, waardoor het o.a. mogelijk is om widgets op het lockscreen van je telefoon te zetten. De HTC Sensation ligt in het tweede kwartaal van 2011 in de winkel. Dit betekent dat de telefoon voor eind juni verkrijgbaar is.

Bron: Phandroid

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.