HTC Sensation: nieuwe naam voor de HTC Pyramid?

htc sensation pyramidHTC stuurde onlangs een uitnodiging rond aan bloggers. Zij mogen op 12 april in Londen gaan kijken “what’s next”. Natuurlijk gingen er meteen geruchten: het zou gaan om de HTC Pyramid, een toestel met 1,2 GHz-processor. Een Britse site heeft nu meer details weten te achterhalen. Zij hoorden van een insider dat het inderdaad om een nieuwe Android-smartphone gaat, waarvan de naam HTC Sensation gaat worden. Het lijkt daarbij om hetzelfde toestel te gaan, die we eerder als HTC Pyramid langs zagen komen. HTC heeft het handelsmerk al geclaimd.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Het toestel zal “in the coming months” beschikbaar zijn en miet die informatie worden we niet echt veel wijzer. Wij zullen natuurlijk op 12 april verslag doen van de aankondigingen. Tot die datum is het nog even gissen. Zie ook onze eerdere berichtgeving:

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.