De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

HTC Sense 3.0-rom voor Desire HD

Redactie
16 april 2011, 15:43
1 min leestijd
HTC Sense 3.0-rom voor Desire HD

Alleen de HTC Sensation, Evo 3D en Flyer krijgen de allernieuwste versie van Sense. Android-gebruikers met een Desire HD of Z staan in de kou, ook al is hun toestel nog geen zes maanden oud. Gisteren lekte de rom van de HTC Sensation uit en deze is binnen 24 uur door ontwikkelaars aangepast voor de Desire HD. Heb je een Desire HD? Dan kun je de custom rom dus installeren. Wel zijn er enkele kanttekeningen. Zo werkt de camera niet. Het is dus onmogelijk om video’s en foto’s te maken. Daarnaast functioneert de widget Friendstream niet naar behoren en kunnen afbeeldingen niet worden vergroot of verkleind. Geïnteresseerd? De custom rom is verkrijgbaar op de website van XDA-developers.

De rom ondersteunt diverse talen, waaronder Nederlands en Engels. Sinds de release van de rom zijn er enkele verbeteringen doorgevoerd – bijvoorbeeld: het watermerk is verdwenen – maar er zullen nog veel updates volgen voor de rom gebruikersvriendelijk is.

Lees verder na de advertentie.

HTC Sense 3.0 is nog uitgebreider dan vorige versies. Zo is het mogelijk om widgets op het lockscreen te plaatsen. Daarnaast zijn er nieuw widgets, scrollen de homescreens in 3D langs en bevat de notificatiebalk een heleboel opties.

De HTC Desire HD met HTC Sense is een uniek multimedia device met een scherp 4,3 inch LCD-scherm, Dolby Mobile en surround sound. Om razendsnel multimedia content te laden en bekijken is het toestel als eerste voorzien van een 1GHz Qualcomm 8255 Snapdragon processor. De HTC Desire HD maakt het mogelijk video in HD (720 pixels) op te nemen en heeft een 8 megapixel camera met dubbele flitser en gezichtsherkenning zodat je, ongeacht de tijd van de dag of locatie, altijd haarscherpe foto`s van je vrienden maakt.

Via: Frandroid

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC Desire HD
HTC Desire HD

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu