‘HTC Sense 5.5 screenshots tonen optie om Blinkfeed uit te schakelen’

Gijs Ettes
10 oktober 2013, 14:00
1 min leestijd
‘HTC Sense 5.5 screenshots tonen optie om Blinkfeed uit te schakelen’
HTC 5.5 screenshots

Mogelijk uitgelekte HTC Sense 5.5 screenshots tonen de optie op het homescreen om Blinkfeed uit te schakelen. Op die manier hoeven bezitters van een HTC-telefoon het sociale startscherm niet verplicht te gebruiken.

De HTC Sense 5.5 screenshots tonen daarnaast nieuwe functies voor de camera. Of de foto’s ook daadwerkelijk echt zijn en op welke termijn we de features mogen verwachten, is nog niet bekend.

Lees verder na de advertentie.

Meer nieuwe functies in HTC Sense 5.5 screenshots

Onder de nieuwe functies zitten twee nieuwe manieren op kiekjes te nemen: Panorama+ en Dual Capture. Eerstgenoemde camerafunctie biedt hoogstwaarschijnlijk meer mogelijkheden voor het nemen van panoramafoto’s, terwijl Dual Capture wellicht de optie geeft om foto’s met de hoofd- en frontcamera tegelijkertijd te maken. Dit is een functie waarover de Samsung Galaxy S4 bijvoorbeeld al beschikt en die tot geinige resultaten kan leiden.

HTC 5.5 screenshots 2

HTC One review

In onze HTC One review lees je meer over het toestel, de hardware en de functionaliteit van Blinkfeed. Zo heeft het sociale startscherm door zijn gekleurde en interactieve blokken iets van Windows 8 weg. Blinkfeed geeft onder andere berichten van Facebook, Twitter en het ANP en (online) magazines weer.

De manier waarop de dynamische content wordt getoond, is echter warrig en een duidelijke stroom is moeilijk te ontdekken. Door de matige afwerking is Blinkfeed voor veel gebruikers dan ook een doorn in het oog.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu