Vernieuwde HTC Sense-apps nu beschikbaar in Play Store

Gijs Ettes
25 maart 2014, 10:36
1 min leestijd
Vernieuwde HTC Sense-apps nu beschikbaar in Play Store

HTC One Blinkfeed Sense 6.0In aanloop naar de officiële onthulling van de nieuwe HTC One heeft HTC een drietal vernieuwde Sense 6.0-apps beschikbaar gesteld in de Play Store: HTC BlinkFeed, HTC Servicepack en HTC Sense TV. De apps zijn gratis te downloaden, maar werken als verwacht alleen met de laatste HTC-toestellen.

De nieuwe versie van BlinkFeed, HTC`s sociale homescreen, toont voortaan foto`s met een hogere resolutie en heeft een opgefriste interface die het voor gebruikers gemakkelijker moet maken om relevante content te vinden. BlinkFeed heeft een platter design met felle kleuren die het toestel een strak uiterlijk geven. Het lijkt een beetje op iOS 7, vooral door enkele designelementen als de ronde cameraknoppen. HTC servicepack is een update van de ondersteuningsdienst die eerder uitgegeven updates combineert en die volgens HTC ervoor zorgt dat je smartphone betrouwbaarder werkt.

Tot slot maakt HTC Sense TV van je smartphone een ‘centraal onderdeel van je entertainment-ervaring’. De app werkt als een televisiegids die je helpt snel films en series te ontdekken. Je ontvangt meldingen als je favoriete programma wordt uitgezonden en ziet gemakkelijk welke programma’s in aantocht zijn. Daarnaast kun je met Sense TV je tv, settopbox en home theater-systeem bedienen.

Het laatste HTC One nieuws

Wil je de HTC One M8 kopen? De langverwachte smartphone is vanaf 4 april eindelijk beschikbaar in ons land voor 699 euro.

Categorieën: Fabrikanten, Smartphones
Spotlight: HTC
Device: HTC One M7

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's