‘Eerste screenshots HTC Sense 7 met Material Design uitgelekt’

Gijs Ettes
27 oktober 2014, 13:56
1 min leestijd
‘Eerste screenshots HTC Sense 7 met Material Design uitgelekt’
HTC Sense 7

De eerste vermeende screenshots van HTC Sense 7 zijn uitgelekt. Het lijkt erop dat de schil van HTC een Material Design-sausje krijgt, met een minimalistisch gebruik van kleuren en interface-elementen. De plaatjes tonen het energiebeheer en software-informatie, waaronder de Android-versie (5.0) en de HTC Sense-versie (7.0). Bijzonder spannend zijn de screenshots niet, maar ze geven wel een indruk van hoe Android 5.0 er straks mogelijk uitziet op de toestellen van HTC.

Zoals je kunt zien in ons Android Lollipop update-overzicht worden een groot aantal toestellen van HTC volgend jaar bijgewerkt naar de nieuwe Android- én Sense-versie. De Google Play-toestellen zijn eind dit jaar als eerste aan de beurt, waarna de HTC One M8 en HTC  One M7 in januari of februari 2015 volgen. De HTC Desire Eye en HTC Butterfly 2  worden  tussen januari en maart geüpdatet.

Lees verder na de advertentie.

HTC Sense 7 vergeleken met Sense 6

Hieronder vergelijken we HTC Sense 7 (rechts) met de huidige versie van de HTC-schil (links). Wat opvalt zijn de kleuren en het nieuwe lettertype. De Android-knoppen onderin lijken nog niet de Material Design-behandeling te hebben gekregen.

Het laatste HTC nieuws op een rijtje

Hieronder lees je het laatste nieuws met betrekking tot HTC. Op zoek naar een ander model? Kijk dan in het overzicht met  HTC-smartphones.

(Via)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu