HTC Sense niet voor Google Experience-telefoons

htc-hero
HTC gaat de HTC Sense-interface niet uitbrengen voor telefoons met Google-logo. Deze Google Experience-telefoons krijgen daardoor niet de handige interface, waar je de afgelopen twee dagen over hebt kunnen lezen. Het probleem is een licentie-overeenkomst met Google, die het installeren van HTC Sense niet toestaat.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


HTC CEO Peter Chou beloofde dat HTC Sense ook op oudere modellen beschikbaar zou komen, maar beloofde niet specifiek om welke modellen het zou gaan.

Toestellen zoals de ADP1 (Android Developer Phone) zijn uiteraard voorzien van een Google-logo, maar het geldt ook voor de T-Mobile G1 en de HTC Magic. Ook deze krijgen niet officieel de beschikking over HTC Sense. ‘Officieel’ inderdaad, want bij XDA Developers wordt al hard gewerkt aan een custom ROM, waarin HTC Sense voor de T-Mobile G1 en de HTC Magic wél zit ingebakken.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.