HTC Sense ook voor bestaande Android-toestellen

Hero met HTC SenseDe nieuwe HTC Sense-interface maakt het gebruik van je Android-toestel nog makkelijker. Je kunt het toestel op allerlei manieren aan je persoonlijke voorkeur aanpassen en het ziet er ook nog eens prachtig uit. Voor huidige Android-gebruikers is het even slikken: hebben ze hun toestel te vroeg gekocht? Gelukkig kon Peter Chou, CEO van HTC, gisteren de menigte verslaggevers geruststellen: “HTC Sense will be available on some other existing devices”. Dat is hoopgevend, maar het wil nog niet zeggen dat HTC Sense straks ook op het allereerste Android-toestel (de G1) beschikbaar is. De HTC Magic zal er ongetwijfeld wel bij zitten, maar ook dan is het nog even afhankelijk van de mobiele operator hoe snel er een update beschikbaar komt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Mobiele operators die voor een eigen ROM-versie hebben gekozen, zullen wat meer tijd nodig hebben om een update uit te brengen (als ze dat überhaupt doen). Het is daarom te hopen dat HTC ook van plan is HTC Sense als losse download beschikbaar te stellen.

Via: Boy Genius
Tipgever: Dion

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.