HTC Smart is HTC’s eerste niet-smartphone

htc smartHTC gaat in Europa en Azië een telefoon op Qualcomm’s BREW-platform lanceren. Het zal de eerste telefoon van HTC zijn, die niet in de categorie smartphone valt, waardoor de naam ‘Smart’ op zich wel komisch is. BREW wordt meestal gebruikt op goedkope telefoons, maar in dit geval zal er wel HTC Sense aanwezig zijn. Qua specs valt het daarentegen weer wat tegen: een 300 MHz processor, 256 MB RAM en intern geheugen van eveneens 256 MB RAM. We verwachten niet dat bezoekers van Planet Android gaan warmlopen voor dit toestel, maar omdat het een nieuwe ontwikkeling voor HTC is willen we er toch aandacht aan besteden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De HTC Smart is het toestel dat eerder uitlekte onder de naam Touch.B. Qualcomms’ Brew Mobile Platform wordt regelmatig gebruikt in telefoons die operators onder hun eigen naam uitbrengen. Binnenin het toestel is een 3 megapixel camera aanwezig en voor dataverkeer 3G met quadband EDGE.

De HTC Smart komt dit voorjaar op de markt in Europa en Azië.

Meer info: HTC Smart

htc smart you

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.