HTC Smart met Brew vanaf april verkrijgbaar

htc smartHTC heeft op Mobile World Congress aangekondigd dat de al eerder geïntroduceerde HTC Smart vanaf april verkrijgbaar zal zijn. Deze keer gaat het niet om een Android- of Windows Mobile-toestel, maar om een smartphone met Qualcomm Brew. Het toestel is bedoeld voor het lagere segment en is gemaakt van goedkopere componenten met een 300 MHz processor, 3 megapixel camera en 2,8 inch touchscreen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Het besturingssysteem Brew MP is niet volkomen nieuw, maar voor HTC is het wel een nieuwe stap. CEO Peter Chou denkt dat de HTC Smart vooral succesvol zal zijn in India en China. Toch zal het toestel in april z’n debuut maken in twee Europese landen: Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Ook in andere regio’s zal het toestel te koop zijn, waaronder de VS. Een prijs is nog niet genoemd.

De HTC Smart is voorzien van HTC Sense-interface en werd voor het eerst aangekondigd op de CES 2010 in Las Vegas.

Meer info: Productpagina HTC

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.