De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Dit wordt mogelijk de smartwatch van HTC

Redactie
18 juli 2014, 19:21
1 min leestijd
Dit wordt mogelijk de smartwatch van HTC
HTC smartwatch

De bekende Twitter-lekker Evleaks heeft een afbeelding naar buiten gebracht van de eerste HTC smartwatch. Volgens Evleaks is de render (zie afbeelding rechts) een mock-up op basis van door hem als juist geclassificeerde informatie. Dat betreft met name de hardware: de software is voorlopig een mock-up, want de HTC smartwatch zou gewoon op Android Wear draaien.

Het design van HTC’s smartwatch lijkt grotendeels op de metalen variant van de Pebble, ofwel de Pebble Steel. Verder is het horloge an sich een zwart vierkant waar Android Wear binnen gaan draaien. Daarmee blijft de Moto 360 vooralsnog de enige Android Wear-smartwatch met een rond scherm.

HTC heeft al eerder aangegeven aan een wearable te werken die volgens het Taiwanese bedrijf “echt iets moet toevoegen” aan de markt voor wearables. Mogelijk wordt deze HTC smartwatch het eerste echte wearable-producten die volgens HTC iets toevoegt voor de gebruiker als het gaat om technologie. HTC-ceo Peter Chou zei eerder dat wearables vooralsnog niet heel veel unieks bieden.

Lees verder na de advertentie.

Android Wear kopen

Android Wear is sinds kort te verkrijgen op de LG G Watch en Samsung Gear Live, waarvan eerstgenoemde al te koop is.

→ Je kunt nu al de witte LG G Watch bestellen of de zwarte LG G Watch kopen

Lees ook

(via)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu