HTC Spanje: “Alle Froyo-telefoons krijgen nieuwe HTC Sense”

Redactie
21 september 2010, 17:54
1 min leestijd
HTC Spanje: “Alle Froyo-telefoons krijgen nieuwe HTC Sense”
HTC Desire HD en Z

Volgens een tweetbericht van HTC Spanje krijgen alle HTC-telefoons met Android 2.2 het vernieuwde HTC Sense. Opvallend, want een week geleden beweerde Mark Moons, Benelux-directeur van HTC, dat het nieuwe Sense alleen maar op de allernieuwste toestellen verschijnt, dus uitsluitend op de Desire Z en de Desire HD. Moons beweert dat ‘Sense 2.0’ niet op oudere telefoons geïnstalleerd wordt in verband met een beveiligingslekken. HTC Spanje komt nu met een ander verhaal. Maar in hoeverre is een bericht op Twitter geloofwaardig?

Het Twitter-bericht van HTC Spanje werd op 16 september geplaatst. Als het om een fout gaat, dan zou het berichtje alleen verwijderd moeten zijn. Dit is niet het geval. Hieronder het bericht, met daaronder de Nederlandse vertaling.

Lees verder na de advertentie.

@FrantiC Los Desire y resto de terminales con la versión 2.2(Froyo) podr ¡n disfrutar del #Htcsense un saludo

@FrantiC De Desire en andere toestellen met versie 2.2 (Froyo) zullen genieten van de #Htcsense ervaring

Als de nieuwe versie van HTC Sense op oudere HTC-toestellen verschijnt, dan is dit goed nieuws voor klagende eigenaren van een HTC Desire. Met de vernieuwde HTC Sense is het mogelijk om je telefoon op afstand te volgen, navigatiekaarten offline te downloaden en je foto`s te bewerken. Er zijn nieuwe widgets en gecombineerde e-mailinboxen. Vergeet ook niet de mogelijkheid om HD-video`s met een speciaal kastje door te sturen naar jouw HD-televisie.

Via: Phandroid

Categorieën: Fabrikanten, Smartphones
Spotlight: HTC

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC Desire
HTC Desire
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's