De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

HTC stopt 30 april met synchronisatiedienst HTCsense.com

Redactie
28 maart 2012, 8:51
1 min leestijd
HTC stopt 30 april met synchronisatiedienst HTCsense.com
htcsense-com-portal

HTC gaat op 30 april stoppen met de dienst HTCSense.com. Je hebt nog tot die datum om je gegevens te downloaden. Het plan is om de website en aanvullende diensten te verbeteren, maar in de tussenliggende periode zal de site offline gaan. Met HCSense.com kom je back-ups van gegevens maken, die je nu als een zip-bestand kunt downloaden.

De back-up bevat sms-berichten, contactgegevens en belgeschiedenis. Daarnaast was het mogelijk om online de locatie van je toestel te bekijken, voor als je je toestel was kwijtgeraakt. Je kon dan op afstand de gegevens wissen.

Lees verder na de advertentie.

HTCSense.com bestond sinds 2010 en wordt waarschijnlijk vervangen door technologie van Dashwire. Dit is een bedrijf dat HTC in augustus 2011 overnam en dat backupdiensten aanbood. Je kunt er veel meer mee dan wat HTCSense.com bood, onder andere opslaan van bookmarks, foto’s en video’s, naast het opslaan van belgeschiedenis en sms-berichten. Via een webbrowser kun je vervolgens de gegevens overal ter wereld bekijken, ook als je je telefoon bent kwijtgeraakt. Wat de nieuwe versie van HTCsense.com gaat bieden en wanneer de nieuwe diensten beschikbaar komen, is nog niet bekendgemaakt.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu